lauantai 20. helmikuuta 2016

19.02.2016: Saapuminen

Aamulla oli lähtö klo. 4.30 kentälle (lento lähti klo.7), jonne saavuttiin hyvissä ajoin. Lähtöselvitys sujui ongelmitta ja pääsin istumaan etupenkeille (rivi 5), koska olin varannut liput neljä kuukautta aikaisemmin. Menee melkein luksuksesta! Koneessa ei tosin ollut mitään ilmaistarjoilua (lento oli suht lyhyt). Ensimmäinen etappi oli Kööpenhamina, jossa vaihdoin konetta. Odotusaika oli kolme tuntia, joka tuli vietettyä palloilessa ympäri kenttää.

Kone kuitenkin myöhästyi lopulta ainakin tunnin, sillä koneen oli käännyttävä takaisin juuri ennen lähtöä häiriköivän, juopuneen matkustajan takia. Noh, sitä sattuu!

Olin viestitellyt aiemmin Pete Hill kanssa (paikan yksi pomoista), että kävisin päivällä käymässä pajalla tutustumassa paikkoihin, jotta saisi vähän kuvaa missä mennään. Saavuin perille sopivasti keskipäivän tuntumassa ja pajalta tultiin ystävällisesti hakemaan kentältä. Tämä säästi sekä aikaa sekä rahaa. Pointsit Markille (the guy who picked me up)!
Paja oli iso, eli oli tilaa missä tehdä.


Löytyi yksi isompi työhalli ja muutama pieni jotka olivat sen yhteydessä, sekä iso maalaus/varastoalue. Koneita oli enemmän kuin riittävästi. Oli ahjoja, konevasaroita, hitsikoneita, sorveja, poria ym. Pete kertoi, että he pystyvät tekemään useimpia töitä nopeasti, koska heillä on riittävästi työntekijöitä ja jotka tietävät mitä tehdä.
Puhuimme hieman tulevasta viikosta. Luvassa olisi varmasti paljon töitä ja laajalti vaihdellen tylsistä hommista mielenkiintoisimpiin. Sounds good. Päivän lopuksi eräs työntekijöistä, Colin, antoi kyydin majapaikkaani (joka sattui olemaan lähellä hänen asustoaan). Nice!
Loppupäivä meni ruokaostoksilla ja tv:tä katsellessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti