sunnuntai 21. helmikuuta 2016

21.02.2016: Kävelyretki työpaikalle

Koska en ollut varma miten kaupat olivat auki sunnuntaisin, päätin lähteä kävelemään työharjoittelupaikalleni Rathoon. Sinne on matkaa kämpiltä vajaat 6 kilometriä (Here mapsin mukaan) joten kävelyä piisaisi. Kartalta katsottuna matka näyttää suoralta ja helpolta joten päätin kokeilla miten se menisi. Tällä halusin varmistaa että osaan perille myös yksin silloin kun pajan pojat eivät voi kuljettaa minua töihin aamuisin.
Majapaikkani oli siis Ladywell Rd:lla, eli siitä oli helppo hakeutua Drumbraen liikenneympyrälle.
Tästä lähdettiin kävelemään suoraan Macdonaldsin suuntaan (Glasgow road). Samalla suunnalla oli siis myös Edinburghin lentokenttä, joten suunnasta ei voinut erehtyä. Kävelin oikealla puolella katua (oli neuvottu aiemmin töissä) jota pitkin päästiin isolle liikenneympyrälle, josta hakeuduttiin edelleen Glasgow roadin suuntaan.
Tämän jälkeen vastaan tuli silta, jonka ylitettiin.
Sillan jälkeen kävelin vahingossa väärään suuntaan, josta tuli n. 30 minuuttia ylimääräistä kävelyä. En ollut huomannut aiemmin, että tie jatkuu toiselta puolelta Glasgow Roadia vielä eteenpäin. Eli sillalta oli tarkoitus kääntyä oikealle (taustalla näkyy muuten RBS business school):
Ja siitä heti vasemmalle:
Ja vielä suojatien yli:
Kävellessä vasemmalla oli golfkenttä, ja oikealla näkyi lentokenttä:
Kunnes saavuttiin merkittävään risteykseen:
Tästä tuli kääntyä vasemmalle Gogarstone Roadille ja kävellä tien reunaa pitkin (kun varsinaista kävelytietä ei ollut), kunnes vastaan tuli T-risteys Rathoon ja Freelands roadille:
Jos olisin kävellyt tästä oikealle, olisi paja tullut vastaan jonkin ajan kuluttua. Olin kuitenkin aiemmin kävellyt harhaan tuon 1/2 tuntia, joten päätin tässä vaiheessa kääntyä takaisin. Kävelyä oli päivän päätteksi tullut riittävästi. Lisääkin olisin voinut kävellä myöhemmin, mutta sää alkoi jälleen muuttua huonommaksi kun pääsin takaisin kämpille. Loppupäivä meni neljän seinän sisällä.
Ps. Suosittelen kaikille Here maps appia kännykkään, jolla voi katsella karttoja myös offline tilassa. On tullut käyttöä monesti matkan aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti